Bij Walkro doet Grzegorz Kotwica waar hij goed in is

2 augustus 2022

Dat Grzegorz bij de technische dienst van Walkro ging werken, had hij zelf ook niet verwacht. Als seizoenarbeider begon hij in 2016 bij ons. Bij toeval kwamen we erachter dat Grzegorz een technische achtergrond heeft. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen. Nu krijgt hij de ruimte om te doen waar hij goed in is. “Iedere dag is anders en ik leer nog steeds bij. Dat maakt mijn werk zo leuk.”

Ik vind hier de uitdaging die ik in mijn werk graag wil hebben

Onverwachts de goede plek

Toen Walkro aan Grzegorz vroeg om voor vast bij de technische dienst in Blitterswijck te komen, twijfelde hij wel. Hij was er niet van overtuigd of hij een vaste baan in Nederland wilde en of hij het werk wel zou kunnen. Maar Grzegorz wilde geen nee zeggen en ging de uitdaging aan. Achteraf een gouden keuze. Na twee maanden zat hij al helemaal op zijn plek en wilde hij niets anders meer.

“Ik vind hier de uitdaging die ik in mijn werk graag wil hebben. Ik heb een technische achtergrond als monteur. Nu kan ik bij Walkro doen wat ik leuk vind én waar ik goed in ben. De ene dag vervang ik motoren van machines, de andere dag verhelp ik een storing. Ik weet ‘s ochtends niet wat ik die dag ga tegenkomen. Die afwisseling vind ik fijn.”

Zekerheid en stabiliteit

Ook vanwege de zekerheid en stabiliteit van de baan zei Grzegorz destijds ja tegen het aanbod van Walkro en zit hij er nu al jaren. “Ik weet dat er altijd werk is. Het bedrijf bestaat al jaren. Daardoor is alles goed geregeld en gebeurt alles op tijd zoals afgesproken. Dat vind ik fijn.”

“Ik kan het werk op mijn manier doen omdat mijn collega’s vertrouwen hebben in mijn kennis. Ik mag mijn ideeën ook toepassen.” - Grzegorz Kotwica

Werkplezier met het team

Grzegorz ziet zijn collega’s eerder als vrienden. “De sfeer op het werk en in mijn team is altijd goed. We maken grapjes, hebben het gezellig en weten wat we aan elkaar hebben. Aan onze projecten werken we soms alleen, maar we weten elkaar ook te vinden als het niet lukt. Nieuwe collega’s zijn meteen onderdeel van het team. En zelfs de leidinggevende voelt meer als gelijke collega. Het is prettig dat je bij iedereen terechtkunt.”

Net als Grzegorz ons technische team versterken? Bekijk deze vacatures:

Elektromonteur

Assistent Hoofd Technische Dienst

Allround Storings- & Onderhoudsmonteur


Nieuwsoverzicht